Detalii
Intr-o era in care ne focusam foarte mult pe dezvoltarea personala, totusi nu luam in considerare relatia cu corpul nostru. Exista foarte multe resurse pentru a ne dezvolta abilitatile de comunicare, relationare, gandire, management, etc. Totusi cand vine vorba de corp principalele resurse sunt exercitiile fizice repetitive si ridicarea greutatilor care, in multe cazuri, fac mai mult rau decat bine.
Imagineaza-ti ca dupa o zi stresanta la birou, mergi la sala sa ridici greutati care pun si mai mult stres pe corp ca apoi a doua zi sa fii si mai stresat. Noi avem nevoie de mult mai mult pentru a ne simti bine. Avem nevoie de o integrare a corpului cu mintea si o intelegere mai profunda asupra noastra.
Principala idee a conceptului de Movement este imbinarea mai multor discipline total diferite, intr-una singura.
Cel care a dezvoltat si popularizat ideea de Movement a fost Ido Portal, folosidu-se de ea pentru a antrena atleti si echipe din intreaga lume. Cel mai cunoscut atlet cu care a colaborat a fost Conor McGregor, pe care l-a ajutat sa devina campion mondial.
Cum reusim acest lucru? Prin orientarea atentiei noastre catre interior, mai mult decat catre exterior si prin conectarea cu ceilalti. Regasirea echilibrului prin miscare si explorarea resurselor personale sunt prioritati pentru aceasta activitate de echipa.
Ateliere sunt construite si adaptate conform principiului din Movement, dar pentru echipele de la birou. Sunt exercitii si jocuri luate din domenii diferite care iti vor ajuta echipa sa colaboreze
si sa se sincronizeze mai bine, sa gandeasca creativ pentru a trece
peste provocari si sa se simta mai bine fizic.
Impreuna cu Alexandru Scuta, instructor de miscare si antrenor personal, descoperim o metoda de dezvoltare personala prin exercitii si jocuri fizice cu rolul de ne face mai constienti de corp dar si de tiparele noastre. Aflam care ne sunt tiparele zilnice si cum putem sa le schimbam pentru a creste rezistenta in fata provocarilor zilnice.
Testimoniale
Rezultate